Αγωνία για Τσέλσι, υποβιβάστηκε η Γουότφορντ

Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 19:45
UPD:19:48
A- A A+

Η παρουσία του νέου ιδιοκτήτη της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», Τοντ Μπόελι, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς των «Μπλε», δεν έφερε τύχη στους γηπεδούχους.

Η Τσέλσι προηγήθηκε με 2-0 της Γουλβς, αλλά στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκε την ισοφάριση (2-2) και η αγωνία για την έξοδό της στο Champions League της επόμενης περιόδου παρατείνεται.

Ο σύλλογος του Λονδίνου έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και, πλέον, περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα της Άρσεναλ (4η) και της Τότεναμ (5η).

Στο Λονδίνο, η Κρίσταλ Πάλας με γκολ του Ζαχά νίκησε 1-0 την Γουότφορντ και «υπέγραψε» τον υποβιβασμό της ομάδας του Ρόι Χότζσον στην Championship. Η Γουότφορντ ακολούθησε τη Νόριτς στην αμέσως μικρότερη κατηγορία και μένει να γίνει γνωστό το όνομα του τρίτου συλλόγου που θα υποβιβαστεί.

Η Μπέρνλι έχασε την ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή καθώς ηττήθηκε στο «Τερφ Μουρ» από την «αδιάφορη» Άστον Βίλα με 3-1, ενώ σε ματς γοήτρου η Μπρέντφορντ επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-0 της Σαουθάμπτον.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Μπρέντφορντ-Σαουθάμπτον 3-0 (13΄ Γιάνσον, 14΄ Βίσα, 79΄ Άγερ)
  • Μπέρνλι-Άστον Βίλα 1-3 (90΄+2 Κορνέτ - 7΄ Ινγκς, 31΄ Μπουέντια, 52΄ Γουάτκινς)
  • Τσέλσι-Γουλβς 2-2 (56΄, 58΄ Λουκάκου - 79΄ Τρινκάο, 90΄+7 Κόουντι)
  • Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ 1-0 (31΄ Ζαχά)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις