ΑΕΚ: Η αίθουσα Τύπου του κλειστού των Άνω Λιοσίων ονομάστηκε «Φ. Κωνσταντουδάκης»

Πέμπτη, 05 Μαΐου 2022 22:28
UPD:06/05/2022 11:36
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Σε μία ξεχωριστή και συναισθηματικά φορτισμένη εκδήλωση, η ΚΑΕ ΑΕΚ «βάφτισε» την ανακαινισμένη αίθουσα Τύπου του κλειστού των Άνω Λιοσίων σε «Φαίδων Κωνσταντουδάκης», τιμώντας τον «Πατριάρχη» του ρεπορτάζ της ομάδας.

Τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής και η βράβευση του Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη έγιναν από τον διοικητικό ηγέτη της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο.
Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, αποφάσισε να παραχωρήσει στη «Βασίλισσα» ως δωρεά το αρχείο του. Παράλληλα, έγιναν γνωστές οι σκέψεις της ΚΑΕ για τη δημιουργία «Δημοσιογραφικής Σχολής» υπό την αιγίδα της, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης, αν κι εφόσον αποδεχτεί την πρόταση. 
Παρόντες από την οικογένεια της ΑΕΚ ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης και οι Ευάγγελος Ασλανίδης, Σταμάτης Παπασταμάτης, Νίκος Στράτος, οι παλαίμαχοι Νίκος Μπαμπανικολός, Μιχάλης Συμιγδαλάς, Γιώργος Καραφέσκος, Γιώργος Κεφαλίδης, Ανδρέας Δημάτος, Πάνος Λούπος, Νίκος Πανταζής. 

Από πλευράς ΚΑΕ έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση και συνέντευξη Τύπου, οι Μάκης Αγγελόπουλος, Σταύρος Δουβής, Εδουάρδος Καρρέρ, Κούρο Σεγκούρα, Γιώργος Χήνας, Δημήτρης Μαυροειδής. 

Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Ευάγγελος Λιόλιος, ο γενικός γραμματέας του ΕΣΑΚΕ και πρόεδρος του Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος, ο γενικός διευθυντής της ΕΟΚ, Ντίνος Σβερκούνος. Παρόντες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλδειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις