Βραδιά ονείρου, στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 23:50
UPD:05/05/2022 00:04
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Η βραδιά της Τετάρτης 4 Μαΐου ξεκίνησε θριαμβευτικά στον Πειραιά, με τη στέψη του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού ως πρωταθλητή Ελλάδας μετά τη νίκη στην Τούμπα και ολοκληρώθηκε ονειρεμένα, με την πρόκριση της μπασκετικής ομάδας στο Φάιναλ-4 του Βελιγραδίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συμμετάσχουν στο 11ο Φάιναλ-4 της Ιστορίας τους και πρώτο μετά από τέσσερα χρόνια, με στόχο τον τέταρτο τίτλο στη διοργάνωση. 

Σε ένα φλογισμένο ΣΕΦ οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα νίκησαν τη Μονακό με 94-88 ύστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι, έκαναν το 3-2 στην προημιτελική σειρά τους και επόμενος αντίπαλός τους, στο δρόμο προς τον τελικό, θα είναι η Αναντολού Εφές στις 19 Μαΐου.

Στον άλλο ημιτελικό, στον ισπανικό «εμφύλιο», θα συγκρουστούν η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα.

Στις εξέδρες του ΣΕΦ βρέθηκαν δύο VIP, ο άσος του ΝΒΑ Κέβιν Ντουράντ και η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Έμα Στόουν, που απόλαυσαν τη μοναδική ατμόσφαιρα, που κατέληξε σε «εισβολή» φιλάθλων στα 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη!

Τέσσερις παίκτες έκαναν πολύ μεγάλο παιχνίδι για τους νικητές. Ο Κώστας Σλούκας μέτρησε 15 πόντους, 5 

ριμπάουντ και 5 ασίστ οδηγώντας την ομάδα του στο σκορ στο τέλος, ενώ ο Τόμας Γουόκαπ (17 πόντοι, 4/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα) ήταν εκπληκτικός σε άμυνα κι επίθεση.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ κράτησε τον Ολυμπιακό κοντά στο σκορ στη δεύτερη περίοδο (18 πόντοι, 4/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/4 βολές), όταν μόνο αυτός σκόραρε, ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (16 πόντοι) ήταν πολύ καλός απόψε κι έβαλε το τρίποντο που «σφράγισε» τη νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις