Διαψεύδονται τα σενάρια διαδοχής

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2008 17:04
UPD:17:18
A- A A+

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ασχολείται με τους υπουργούς σε ό,τι αφορά θέματα της αρμοδιότητάς τους», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κληθείς να σχολιάσει τοποθέτηση του υπουργού Υγείας Δ. Αβραμόπουλου περί εκλογής του προέδρου της ΝΔ από τη βάση.

Σε ερώτηση, ωστόσο, αν ισχύουν οι δηλώσεις Καραμανλή πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να συνταξιοδοτηθεί, ο Κ. Αντώναρος επεσήμανε ότι δεν αλλάζει πράγματα που έχει πει ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία «βλέπει» αλλαγές δομικού χαρακτήρα και μάλιστα μεγάλες στην κυβέρνηση και διατυπώνει την πρόταση, όταν θα έρθει η ώρα αλλαγής ηγεσίας, η εκλογή αρχηγού να γίνει από τη βάση.

Ευφάνταστα σενάρια χαρακτήρισε τα περί αλλαγής ηγεσίας η Ντόρα Μπακογιάννη στον Αγγελιοφόρο, η οποία τόνισε ότι η κυβέρνηση και ο Κώστας Καραμανλής έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Ο υπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Λιάπης χαρακτήρισε τα περί διαδοχής «παραμύθια της Χαλιμάς και ευτράπελα ανάξια κάθε απάντησης».

Σε διευκρινήσεις προέβη σήμερα ο υπουργός Υγείας. «O πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, θα είναι και πάλι υποψήφιος και εμείς κοντά του» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι «θα πρέπει να κοπούν οι ορέξεις όλων».

Σε συνέντευξη Τύπου μετά την υπογραφή, για πρώτη φορά Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, ο κ. Αβραμόπουλος έκανε λόγο για απόπειρα εμπλοκής του ονόματός του σε σενάρια διαδοχολογίας σημειώνοντας:

«Από την ώρα που κάποιοι επιχείρησαν να εμπλέξουν το όνομά μου σε σενάρια διαδοχολογίας έκρινα σκόπιμο και σωστό να το ξεκαθαρίσω αμέσως και το έπραξα. Και για να μην νομίζετε ότι αοριστολογώ, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στα πρακτικά της Βουλής. Προχθές, ο κ. Κακλαμάνης (σ.σ. Απόστολος), ονομαστικά αναφέρθηκε και εισέπραξε και μία εξήγηση. Αυτή η ιστορία έχει λοιπόν τελειώσει και έχει ξακαθαρίσει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή