Το μήνυμα του Κριστιάνο και το μέλλον του

Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 09:26
UPD:09:27
Action Images via Reuters/CARL RECINE
A- A A+

Από την ημέρα της επιστροφής του στη Premier League και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2021, η συζήτηση για το κατά πόσο βοηθά ή δημιουργεί προβλήματα στους ''Κόκκινους Διαβόλους'' ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν έχει τελειωμό. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει σκοράρει 24 γκολ και 4 ασίστ σε 38 αναμετρήσεις, οι απαντήσεις προφανώς δίνονται μέσα στο γήπεδο και ο καλύτερος παίκτης αυτής της ομάδας δεν θα μπορούσε να ευθύνεται για τα δομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κλαμπ μετά το τέλος της εποχής του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μετά την νίκη επί της Μπρέντφορντ με 3-0 και την μείωση της διαφοράς από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League, o CR7 που πέτυχε ένα γκολ έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση μετά το τέλος του παιχνιδιού. Χαμογελαστός, κοίταξε την κάμερα και είπε: ''I'm not finished'' δηλαδή ''δεν έχω τελειώσει''.

Κατά πολλούς αυτή η... υπενθύμιση ίσως να αφορά και το μέλλον του στην Γιουνάιτεντ. Αρκετά δημοσιεύματα τον ήθελαν να ψάχνει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, ωστόσο, μετά την πρόσληψη του Τεν Χαγκ και τις κινήσεις που έρχονται το καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι, οι πιθανότητες παραμονής του μοιάζουν να είναι αυξημένες.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις