Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μιχαΐλοβιτς 

Δευτέρα, 02 Μαΐου 2022 20:53
EPA/ELISABETTA BARACCHI
A- A A+

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Σαντ’ Όρσολα πήρε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και όπως ενημέρωσε η Μπολόνια, ο Σέρβος προπονητής της είναι σε καλή κατάσταση. 

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τη λευχαιμία, είχε νοσηλευτεί εκ νέου στις 30 Μαρτίου και υποβλήθηκε σε νέο κύκλο θεραπειών.

Το θετικό είναι πως ο οργανισμός του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς ανταποκρίθηκε θετικά στις χημειοθεραπείες και οι γιατροί του έκριναν καθησυχαστικά τα σημάδια, δίνοντάς του το ελεύθερο να επιστρέψει στην οικογένειά του, στη Ρώμη.

Ακόμη και από το νοσοκομείο, ο Σέρβος προπονητής είχε επαφή με την ομάδα και μιλούσε στους παίκτες μέσω βιντεοκλήσης, αν και τα καθήκοντά του στους «ροσομπλού» έως το τέλος της σεζόν ανέλαβε ο βοηθός του, Μίροσλαβ Τανίγκα.

Ο Μιχαϊλοβιτς θα παρακολουθεί τα πάντα, προπόνηση και αγώνες, ενώ θα είναι σε επικοινωνία με τον Τανίγκα, ο οποίος θα μεταφέρει στους παίκτες τις οδηγίες του. 

Σε αυτό το διάστημα, από την εισαγωγή του στο νοσοκομείο στα τέλη Μαρτίου έως σήμερα, η Μπολόνια σημείωσε έξι σερί ματς χωρίς ήττα, κάτι που η Μπολόνια δεν είχε πετύχει από τον Απρίλιο του 2012.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις