Σε πελάγη ευτυχίας οι πρωταθλητές Μπακασέτας και Σιώπης

Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 09:58
UPD:13:58
twitter.com/Trabzonspor
A- A A+

Η Τραμπζονσπόρ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Τουρκίας το βράδυ του Σαββάτου και πρωταγωνιστές σε αυτή την τεράστια επιτυχία της ομάδας από την Τραπεζούντα ήταν μεταξύ άλλων και δύο Έλληνες.

Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Μανώλης Σιώπης. Οι δύο διεθνείς άσοι βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα τους, ώστε να φτάσει στη γη της ποδοσφαιρικής επαγγελίας και μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ατάλιασπορ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, ο Σιώπης πήρε το μικρόφωνο από τους δημοσιογράφους και υλοποίησε την πρώτη συνέντευξη του Μπακασέτα σε ρόλο πρωταθλητή.

«Η ιστορία αυτή τη στιγμή είναι εντελώς διαφορετική. Η ζωή επιστρέφει πράγματα. Μπορεί να δεις κανείς που ήμασταν πριν τρία χρόνια και που είναι ήμερα η ομάδα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ είχα μία δουλειά, να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την Τραμπζονσπόρ.

Το πετύχαμε όλοι μαζί: οι παίκτες έδωσαν ό,τι μπορούσαν, το επιτελείο. Όλοι βοήθησαν στο να φτάσουμε σε αυτή τη θέση και είναι μεγάλη τιμή για μένα, για όλους τους παίκτες, γιατί αυτή η πόλη άξιζε αυτή τη χαρά. Είμαι περήφανος που μπορώ να δώσω αυτή την ευτυχία στους ανθρώπους αυτού του τόπου» ανέφερε ο Μπακασέτας.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις