Μπάσκετ: Μεγάλες νίκες για Ιωνικό και Ηρακλή

Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 21:10
UPD:22:18
Eurokinissi Sports/....................
A- A A+

Σπουδαία νίκη, στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία, πανηγύρισε ο Ιωνικός, καθώς νίκησε στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ με 80-79 για την 24η αγωνιστική της Basket League.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και έκτη συνολικά νίκη του Ιωνικού που πλέον έχει ρεκόρ 6-16 παραμένοντας σε πλεονεκτική θέση στην υπόθεση παραμονή. 

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ που υποχώρησε στο 9-13 με την 5η εντός έδρας ήττα έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για τα πλέι οφ.

Πρόσωπο της αναμέτρησης για τους νικητές ήταν ο Κολοβέρος καθώς είχε γκολ φάουλ στα 39'' μετά από κλέψιμο στην επαναφορά, σημείωσε τη βολή που έκρινε τον νικητή στην Πυλαία ενώ τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους και 5 ριμπάουντ. 

Ακόμη για τους φιλοξενούμενους ο Μαυροκεφαλίδης είχε 17 πόντους και 9 ριμπάουντ ενώ ο Χάμιλτον πλησίασε το tripple double με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ και ο Αρσενόπουλος προσέθεσε 14 πόντους. 

Για τον ΠΑΟΚ πρώτος σκόρερ ήταν ο Ζερμέν Λοβ με 18 πόντους, ο Ντιλέο είχε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Τολιόπουλος σκόραρε 9 πόντους.

Επίσης έκτη νίκη και για τον Ηρακλή, που επικράτησε με 83-67 του Λαυρίου στη Θεσσαλονίκη κι ελπίζει για την παραμονή, παρά το δύσκολο έργο του.

Με κορυφαίους τους Χένρι και Γκάρετ που σημείωσαν 31 και 21 πόντους αντίστοιχα, ο «Γηραιός» δε συνάντησε εμπόδια. Από τους φιλοξενούμενους ο Βον σταμάτησε στους 22 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις