Αρνήθηκε να σχολιάσει καταθέσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2008 14:59
UPD:15:00
A- A A+

«Δεν σχολιάζω καταθέσεις», απάντησε επανειλημμένως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, κληθείς να σχολιάσει το περιεχόμενο καταθέσεων στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να πει οτιδήποτε και σε ερώτηση με αφορμή το περιεχόμενο της κατάθεσης του δημοσιογράφου Δ. Ρίζου, και συγκεκριμένα για το αν περιλαμβάνεται και αυτός στους αναξιόπιστους μάρτυρες για τους οποίους έχει κάνει λόγο πρόσφατα στο pressroom ο κ. Αντώναρος.

Σχετικά με όσα είπε ο δημοσιογράφος Χ.Τελίδης περί ενημέρωσης του κ. Γ. Παπανδρέου για την υπόθεση, στο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική, ο κ. Αντώναρος κάλεσε τους δημοσιογράφους να διαβάσουν τις καταθέσεις «ώστε όσοι καταθέτουν να μη βγαίνουν μετά και να ισχυρίζονται άλλα από αυτά που έχουν πει».

Τέλος, ερωτηθείς αν οι υπουργοί που καταθέτουν είναι σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «όποιοι μάρτυρες καταθέτουν την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα, δεν έχουν ανάγκη να βρίσκονται σε καμία συνεννόηση». «Όλοι όσοι, από την κυβερνητική πλειοψηφία, καταθέτουν στην Εξεταστική Επιτροπή για το θέμα του Βατοπαιδίου, καταθέτουν σεβόμενοι τη διαδικασία και τον όρκο που δίνουν, με απόλυτη πίστη στα πραγματικά γεγονότα», πρόσθεσε ο κ. Αντώναρος.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή