Γιούργκεν Κλοπ: Για... πάντα στη Λίβερπουλ!

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 19:33
UPD:19:40
REUTERS/PHIL NOBLE
A- A A+

Προπονητής της Λίβερπουλ τουλάχιστον μέχρι το 2026 θα είναι ο Γιούργκεν Κλοπ! Ο Γερμανός τεχνικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους Reds, το οποίο έληγε το 2024, για ακόμη δύο χρόνια και ο σύλλογος του Μέρσεισάιντ ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης την συμφωνία. 

Στην εποχή του Κλοπ, το κλαμπ επέστρεψε στην κορυφή του αγγλικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και η παραμονή του στην ομάδα αποτελεί φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο 54χρονος τεχνικός που έχει τα ηνία της Λίβερπουλ από το 2015, δήλωσε ερωτευμένος με τα πάντα στον «κόκκινο» οργανισμό και έτοιμος για νέες προκλήσεις.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Υπάρχουν πολλές λέξεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω πώς νιώθω για αυτή την είδηση. Χαρούμενος, ευλογημένος, προνομιούχος και ενθουσιασμένος θα ήταν μια καλή αρχή. Είναι τόση η αγάπη που υπάρχει σε αυτό το μέρος. Το ήξερα αυτό πριν καν έρθω εδώ, άρχιζα να το βιώνω ο ίδιος αφότου μετακόμισα και πλέον το αντιλαμβάνομαι περισσότερο από ποτέ.

Όπως μια υγιής σχέση, πρέπει πάντα να είναι αμφίδρομη. Πρέπει ο ένας να είναι σωστός απέναντι στον άλλον. Αυτό το συναίσθημα είναι που με έφερε σε αυτό το κλαμπ σε πρώτο χρόνο και που ανανέωσα το συμβόλαιό μου παλαιότερα.

Αυτή τη φορά είναι διαφορετικά τα πράγματα, λόγω των χρόνων που είμαστε μαζί. Έπρεπε να κάνω στον εαυτό μου αυτή την ερώτηση: Είναι σωστό για τη Λίβερπουλ να μείνω για περισσότερο καιρό; Μαζί με τους δύο βοηθούς μου, τον Πεπ Λάιντερς και τον Πιτ Κράβιτζ, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως η απάντηση είναι: ‘’Ναι’’!

Έχουμε καταφέρει να εκμεταλλευτούμε το καλύτερο από όσα έχουμε ήδη δημιουργήσει και την ίδια ώρα να δίνουμε μια νέα ένεση ώθησης και διάθεσης στο περιβάλλον μας.

Το νέο προπονητικό κέντρο στο Kirkby είναι ένα εξαιρετικό σπίτι για μας και το γεγονός πως το ‘’Άνφιλντ’’ θα μεγαλώσει κι άλλο σύντομα μέσω της ανάπλασης του ‘’Anfield Road’’, είναι κάτι που ανυπομονώ να δω.

Είμαστε ένας σύλλογος που συνεχώς ελίσσεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχουμε μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλουμε, για το πώς προσπαθούμε να το πετύχουμε. Αυτό είναι πάντα μια ιδανική αφετηρία.

Όταν οι ιδιοκτήτες πρότειναν την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου μου, ρώτησα τον εαυτό μου την ερώτηση που είχα κάνει κατά καιρούς δημόσια. Έχω την ενέργεια και τον παλμό να αφιερώσω τον εαυτό μου ξανά για όσα απαιτεί αυτό το υπέροχο μέρος από τη θέση του μάνατζερ; Δεν χρειάστηκε πολύ για να απαντήσω την αλήθεια. Η απάντηση ήταν πολύ απλή. Είμαι ερωτευμένος με αυτό το μέρος και αισθάνομαι καλά!».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις