Προβάδισμα τελικού η Λίβερπουλ, 2-0 τη Βιγιαρεάλ

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 00:00
UPD:00:03
Action Images via Reuters/CARL RECINE
A- A A+

Η Λίβερπουλ δεν ήταν Γιουβέντους και Μπάγερν, καθώς είχε μάθει από τα παθήματα-αποκλεισμούς των δύο ευρωπαϊκών μεγαθηρίων που «τορπιλίστηκαν» στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ από το εκπληκτικό «κίτρινο υποβρύχιο» της Βιγιαρεάλ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ απέδειξε (και) απέναντι στους Ισπανούς ότι αυτή τη στιγμή ανήκει στις τρεις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, νίκησε 2-0 τη Βιγιαρεάλ στο «Άνφιλντ» με δύο γκολ σε τρία λεπτά και... προβάρει το κοστούμι που θα φορέσει στον τελικό της 28ης Μαΐου στο Παρίσι, στο «Παρκ ντε Πρενς».

Το συγκρότημα του Ουνάι Έμερι έχει αποδείξει ότι είναι μία ομάδα που παλεύει σε κάθε παιχνίδι, όμως αυτή την φορά, στη ρεβάνς της 3ης Μαΐου στο «Κεράμικα», θα πρέπει να κάνει τον αγώνα της ζωής του.

Το σκορ στο «Άνφιλντ» άνοιξε στο 53΄ με αυτογκόλ του Εστουπινάν, που βρήκε την μπάλα στο γύρισμα του Χέντερσον και «κρέμασε» τον Ρούλι, για να διπλασιάσει δύο λεπτά αργότερα ο Μανέ από εκπληκτική ασίστ του Σαλάχ.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ έφτασε τα 20 γκολ στο Champions League, δεκατέσσερα εκ των οποίων έχουν επιτευχθεί στη φάση των νοκ άουτ αγώνων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις