Αυτό το σκουντέτο, ποιος θα το πάρει;

Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 09:32
UPD:18:31
nuovostadiomilano.com
A- A A+

Δεν είναι μόνο η φετινή Premier League που θα κριθεί στο φώτο φίνις, με την Λίβερπουλ του Κλοπ και την Σίτι του Γκουαρδιόλα να διεκδικούν το τρόπαιο.

Το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, δίχως αμφιβολία, είναι από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων ετών με τις δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνο να δίνουν ''μάχη'' για το σκουντέτο. Μίλαν και Ίντερ παλεύουν για τον τίτλο και όλα θα ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες αγωνιστικές.

Μετά τη σπουδαία νίκη μέσα στο Ολύμπικο επί της Λάτσιο, η Μίλαν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 74 βαθμούς σε 34 παιχνίδια. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει να γευθεί την χαρά του πρωταθλήματος από το 2011 και με ένα παιχνίδι παραπάνω βρίσκεται στο +2. 

Το πρόγραμμα των ''ροσονέρι'' μέχρι το φινάλε περιλαμβάνει εντός έδρας αναμέτρηση με την Φιορεντίνα, εκτός με την Βερόνα, εντός με την Αταλάντα και εκτός με την Σασουόλο. Αρκετά απαιτητικό και δύσκολο. Ειδικά τα εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Φιορεντίνα και Αταλάντα.

Από την άλλη η Ίντερ κρατά την τύχη της στα δικά της... πόδια. Οι ''νερατζούρι'' έχουν ένα ματς λιγότερο, οπότε αν κάνουν το 5X5 θα φτάσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τίτλο. Μπόλονια και Ουντινέζε εκτός, Έμπολι εντός, Κάλιαρι εκτός και Σαμπντόρια εντός είναι οι αναμετρήσεις που έχει μπροστά του, το σύνολο του Σιμόνε Ιντσάγκι.

Πάντως, σε περίπτωση ισοβαθμίας, αυτή που έχει το πάνω χέρι είναι η Μίλαν. Το κριτήριο είναι οι μεταξύ τους αναμετρήσεις, στις οποίες είχαμε μία ισοπαλία(1-1) και μία νίκη για τους παίκτες του Πιόλι με 2-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις