Νέες βολές Ευ. Αντώναρου κατά ΠΑΣΟΚ για το Βατοπέδιο

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2008 16:05
A- A A+

Νέες βολές κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Παράλληλα, κάλεσε τους δημοσιογράφους να διαβάζουν τα πρακτικά των καταθέσεων στην Εξεταστική Επιτροπή και όχι απομονωμένα αποσπάσματά τους και παρέπεμψε σε δήλωση του κ. Βασίλη Μαγγίνα, με την οποία ο πρώην υπουργός σημείωσε πως παρερμηνεύτηκαν όσα είχε πει στην επιτροπή.

Σε ό,τι αφορά το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για κλήτευση νέων μαρτύρων, ο κ. Αντώναρος έκανε λόγο για «γνωστή τακτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με σκοπό να επιμηκύνει τις εργασίες της επιτροπής και ενδεχομένως να ευτελίσει τη λειτουργία της».

«Το ΠΑΣΟΚ προφανώς κρίνει ότι από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες δεν έχουν προκύψει τα στοιχεία που θα ήθελε ώστε δήθεν να στοιχειοθετήσει κάποιες υποψίες εναντίον πολιτικών προσώπων» πρόσθεσε, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «απεγνωσμένη προσπάθεια να πιαστεί από κάπου, καλώντας ή προτείνοντας να κληθούν μάρτυρες που δεν έχουν καμία σχέση με τα γεγονότα και τα στοιχεία που ερευνώνται».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή