Ράνγκνικ: Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 13:19
UPD:13:21
REUTERS/CRAIG BROUGH

Manchester United v Norwich City - Old Trafford, Manchester, Britain - April 16, 2022 Manchester United interim manager Ralf Rangnick 

A- A A+

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την Άρσεναλ, ο οποίος μπορεί να είναι καθοριστικός για την έξοδο στο επόμενο Champions League, ο προσωρινός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, έβαλε έναν ογκόλιθο στους ώμους του διαδόχου του, Έρικ τεν Χαγκ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε ότι αν ο Ολλανδός θέλει να αναβιώσει τις δόξες του παρελθόντος για τους «Κόκκινους Διαβόλους», τότε θα πρέπει να κάνει κάτι αντίστοιχο με την «εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς».

«Ένα από τα λίγα καλά πράγματα για την τρέχουσα κατάσταση είναι ότι είναι πεντακάθαρη», είπε ο Γερμανός.

«Δεν χρειάζεσαι καν γυαλιά για να αναλύσεις και να δεις πού είναι τα προβλήματα, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι δεν αρκεί να κάνεις κάποιες μικρές αισθητικές παρεμβάσεις, αλλά θα πρέπει να προχωρήσεις σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς».

Ο Τεν Χαγκ, που θα φτάσει στο Μάντσεστερ τον Ιούλιο, θα είναι ο πέμπτος προπονητής μετά την αποχώρηση του Άλεξ Φέργκιουσον το 2013, γεγονός που σηματοδότησε την αρχή της καθοδικής πορείας για τη Γιουνάιτεντ.

Αν και χωρίς τον τρυματία Πογκμπά, ο Ράνγκνικ θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που επιστρέφει μετά την τραγωδία του θανάτου του γιου του.

Με 54 βαθμούς μετά από 33 αγώνες, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο -3 από την τέταρτη θέση που καταλαμβάνει η Τότεναμ και η Άρσεναλ, οι οποίες, ωστόσο, έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις