Νέο παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης για τη γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα

Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 12:51
UPD:12:58
REUTERS/ALBERT GEA

Women’s Champions League - Semi Final - First Leg - FC Barcelona v VfL Wolfsburg - Camp Nou, Barcelona, Spain - April 22, 2022 FC Barcelona players celebrate after the match 

A- A A+

Νέο ρεκόρ προσέλευσης για αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου και για άλλη μια φορά η ομάδα που το σημείωσε είναι η Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, 91.648 θεατές παρακολούθησαν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League μεταξύ των «Μπλαουγκράνα» και της Βόλφσμπουργκ, που έληξε με 5-1 για την ισπανική ομάδα.

Τρεις εβδομάδες μετά το ρεκόρ προσέλευσης (91.553) που καταγράφηκε στον προημιτελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (η Μπαρτσελόνα νίκησε με 5-2), το ρεκόρ έσπασε ξανά χθες (22/4) από τους Καταλανούς οπαδούς.

Για την Μπαρτσελόνα σκόραραν οι Αϊτάνα Μπονμάτι (3΄), Καρολάιν Χάνσεν (10΄), Τζένιφερ Ερμόσο (33΄) και η αρχηγός Αλέξια Πουτέγιας, στο 38΄ και το 40΄ (πέναλτι), ενώ το γκολ της Βόλφσμπουργκ σημείωσε η Ολλανδέζα Ζιλ Ρόορντ (28΄).

Ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 30 Απριλίου στη Γερμανία. Το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου ημιτελικού, μεταξύ της Λιόν και της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 24 Απριλίου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις