Η αστυνομία του Μάντσεστερ ερευνά για τις απειλές κατά του Μαγκουάιρ

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 21:21
UPD:21:22
REUTERS/Carl Recine
A- A A+

Η αστυνομία του Μάντσεστερ ερευνά ανώνυμες απειλές, που αφορούσαν τοποθέτηση βόμβας κοντά στο σπίτι του Χάρι Μαγκουάιρ, αμυντικού της Εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Τις τελευταίες 24 ώρες ο Χάρι δέχθηκε μια σοβαρή απειλή με στόχο το σπίτι της οικογένειάς του», είπε ένας εκπρόσωπος του παίκτη. «Έχει υποβάλει καταγγελία και η αστυνομία ερευνά». Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι είχε έρθει σε επαφή χθες «σχετικά με μια απειλή για βόμβα στην περιοχή Γουίλμσλοου».

«Δεν διατάχθηκε εκκένωση, αλλά για προληπτικούς λόγους ένας αστυνομικός σκύλος εκπαιδευμένος στην ανίχνευση εκρηκτικών μεταφέρθηκε σήμερα το απόγευμα σε αυτή τη διεύθυνση για να πραγματοποιήσει έρευνα στον κήπο και τη γύρω περιοχή», πρόσθεσε η αστυνομία, αναφέροντας ότι δεν βρέθηκαν ύποπτα αντικείμενα.

Ο 29χρονος Μαγκουάιρ κάνει μια δύσκολη σεζόν, όπως όλοι οι «Κόκκινοι Διάβολοι», σε ατομική απόδοση. «Η ασφάλεια της οικογένειάς του και των αγαπημένων του είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα του Χάρι», ο οποίος ζει με τη σύντροφό του και τα δύο παιδιά του, δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

«Θα συνεχίσει να προετοιμάζεται κανονικά για τον αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο και δεν θα σχολιάσει περαιτέρω αυτή τη στιγμή».

Η Γιουνάιτεντ, ηττημένη με 4-0 από τη Λίβερπουλ την Τρίτη, λιγόστεψε τις πιθανότητές της να παίξει στο επόμενο Champions League. Αυτή τη στιγμή είναι έκτη με 54 βαθμούς, τρεις λιγότερους από Τότεναμ και Άρσεναλ που έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις