Βόλεϊ: Πρωταθλητής Ελλάδας στους Άνδρες ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 20:04
UPD:20:09
Eurokinissi Sports/ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Β΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League και στέφθηκε πρωταθλητής 2021-22 μία στροφή πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος. 

Μοιραία η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα ΟΝΕΧ την Τετάρτη του Πάσχα στο Μαρούσι θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα. Πρόκειται για τον 16ο τίτλο Εθνικού πρωταθλήματος και 20ος συνολικά μαζί με τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός έδειξε αποφασισμένος να τελειώσει σήμερα την υπόθεση του τίτλου και αυτό φάνηκε στο φινάλε των δύο πρώτων σετ όπου ο Ολυμπιακός πάλεψε για να κατακτήσει και τελικά κρίθηκαν στον πόντο. 

Καλύτερη κόντρα επίθεση, πιο πιεστικό σερβίς και ανωτερότητα στο μπλοκ - άμυνα ήταν τα συστατικά της επιτυχίας για τους πρωταθλητές που επέστρεψαν στην κορυφή μετά το 2020.

«Δεν θέλαμε να πάμε στο τελευταίο παιχνίδι και να τελειώσουμε σήμερα. Είχαμε πίεση μεγάλη. Ήταν υπόδειγμα ομάδας αυτό που ζήσαμε φέτος στον Παναθηναϊκό. Τα τελευταία τρία χρόνια πήραμε δύο πρωταθλήματα», σχολίασε ο τεχνικός των «πρασίνων», Δημήτρης Ανδρεόπουλος. 

«Είπαμε ο Παναθηναϊκός είναι διεκδικητής τίτλων. Θέλουμε και τη διάκριση στην Ευρώπη. Κάνουμε σταθερά βήματα και έχουμε δημιουργήσει καλές βάσεις. Κυρίως έχουμε αγωνιστική βάση που θα την διατηρήσουμε και θα την ενισχύσουμε. Το δίνουμε ως υπόσχεση στους φιλάθλους μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις