Έξι ποδοσφαιρικοί θρύλοι στο Hall of Fame της Premier League

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 11:25
UPD:11:29
Premier League
A- A A+

Στους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ιστορίας της Premier League συμπεριλήφθηκαν έξι θρύλοι των αγγλικών γηπέδων που έγραψαν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Όπως ανακοίνωσε τη Μεγάλη Πέμπτη η διοργανώτρια αρχή της Λίγκας, στο Hall of Fame προστέθηκαν μετά τους Γουέιν Ρούνεϊ και Πατρίκ Βιεϊρά, οι εξής:

* Ο Πίτερ Σμάιχελ. Ο Δανός τερματοφύλακας που αποτέλεσε τον φύλακα-άγγελο της εστίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1991 μέχρι και το 1999.

* Ο Σέρτζιο Αγουέρο που σταμάτησε φέτος το ποδόσφαιρο μετά από πρόβλημα στη καρδιά. Ο Αργεντινός επιθετικός φόρεσε την φανέλα της Σίτι από το 2011 μέχρι το 2021, πετυχαίνοντας 184 γκολ.

* Ο Βινσέν Κομπανί. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός συνέδεσε το όνομά του με την επιστροφή της Σίτι στους τίτλους και έπαιξε στα αγγλικά γήπεδα από το 2008 μέχρι και το 2019!

*Ο Πολ Σκόουλς. Ένας εκ των κορυφαίων κεντρικών μέσων που είδε ποτέ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο διεθνής Άγγλος άσος ήταν μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην τεράστια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της εποχής του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, την δεκαετία του 1990.

*Το «κανόνι» της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά. Με 104  τέρματα σε 254 συμμετοχές δεν θα μπορούσε να λείπει από το Hall of Fame.

* O Ίαν Ράιτ. Ο Άγγλος επιθετικός που έκανε σπουδαία καριέρα με την φανέλα της Κρίσταλ Πάλας και της Άρσεναλ και έλαμψε από το 1985 μέχρι και το 1998, πετυχαίνοντας 113 γκολ!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις