5 συναρπαστικοί νέοι ήρωες στα σύμπαντα της Marvel

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 11:00
A- A A+

 

Moon Knight, Morbius… Είτε μας αρέσει είτε όχι, το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μεγαλώνει και υπάρχουν πολλοί νέοι ήρωες που βρίσκουν το δρόμο τους προς την οθόνη.

Το Conversation συγκεντρώνει πέντε χαρακτήρες που κρίνει πως θα είναι πρωτοστατήσουν στις νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές ως μέρος των έργων της Marvel.

1. Ms Marvel

Η πρώτη γυναίκα, έφηβη, μουσουλμάνα υπερήρωας στον κόσμο, η Ms Marvel έλαβε θετικές κριτικές όταν έκανε το ντεμπούτο της το 2013 σε ένα κόμικ της Captain Marvel. Οι κριτικοί επαίνεσαν τον χαρακτήρα ως θετική αναπαράσταση μιας νεαρής πακιστανικής καταγωγής Αμερικανίδας που είναι επίσης μουσουλμάνα. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν τόσο επιτυχημένη, που απέκτησε το δικό της κόμικ την επόμενη χρονιά. Θα ενταχθεί επίσης επίσημα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel τον Ιούνιο του 2022 με τη δική της σειρά στο Disney+.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια νεαρή γυναίκα που ονομάζεται Kamala Khan, η οποία είναι μεγάλη θαυμάστρια των υπερηρώων. Όταν αποκτά μυστηριωδώς δυνάμεις, η Khan εμπνέεται από την Captain Marvel για να γίνει και η ίδια ήρωας. Η Ms Marvel θα εμφανιστεί επίσης στην ταινία του 2023, The Marvels.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς