Ευ. Αντώναρος: «Ασφαιρες πολιτικές εντυπώσεις» από το ΠΑΣΟΚ

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2008 14:32
A- A A+

«Πυρά» κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε εκ νέου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος αναφορικά με τη λειτουργία της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Αφού τόνισε πως το πόρισμά της θα εκδοθεί στις 15 Δεκεμβρίου, όπως «έχει συναποφασιστεί από όλα τα κόμματα» κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «άσφαιρες πολιτικές εντυπώσεις» σχετικά με το αίτημά του για κλήση νέων μαρτύρων στην Εξεταστική, η οποία και απορρίφθηκε.

«Αν κάποιοι, και αναφέρομαι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κρίνουν ότι μπορούν με την αθρόα κλήτευση μαρτύρων, που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση, να παρατείνουν ή να ευτελίσουν ή να κάνουν την επιτροπή να αποκλίνει από το καθήκον της, που είναι να ολοκληρώσει τις εργασίες και να βγάλει πόρισμα, τότε αυτό δείχνει ποια είναι τα κίνητρα πίσω από αυτές τις κινήσεις. Δεν έχουν καμία ουσία. Έχουν κίνητρα πολιτικού εντυπωσιασμού» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν εμμένει στη θέση ότι δεν του προκύπτουν πολιτικές ευθύνες, απάντησε πως εμμένει στην άποψη ότι ολοκληρώνεται η έρευνα, θα αναμένει το πόρισμα και επισήμανε πως αυτό δεν συνιστά καθόλου διαφοροποίησή του. Την ίδια απάντηση έδωσε ερωτηθείς και για πολιτικές ευθύνες, που ενδεχομένως αφορούν πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή