ΠΑΣΟΚ: Νέα επιβαρυντικά για στελέχη της ΝΔ στοιχεία από την Εξεταστική

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2008 19:34
A- A A+

Τη θέση πως «με όλα της τα προβλήματα η Εξεταστική Επιτροπή έφερε στο φως νέα στοιχεία και μαρτυρίες που επιβαρύνουν τις ευθύνες των εμπλεκόμενων στελεχών της ΝΔ» εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Βάλλοντας εκ νέου κατά του κυβερνώντος κόμματος υποστήριξε πως «μπροστά σε αυτές τις αποκαλύψεις η πλειοψηφία της ΝΔ στην Επιτροπή έσπευσε να κλείσει τις διαδικασίες. Προφανώς αφού το φως τους ενοχοποιεί προτίμησαν το σκοτάδι».

Ερωτηθείς αν τα «νέα στοιχεία» τα οποία ανέφερε «σχετίζονται και με τη σημερινή κατάθεση του κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου», επανέλαβε την πάγια θέση του να μη σχολιάζει καταθέσεις, πρόσθεσε ότι «δεν περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από τον κ. Ρουσόπουλο» και σημείωσε ότι πολλοί εκ των μαρτύρων έχουν καταθέσει εξαιρετικά επιβαρυντικά στοιχεία για τους εμπλεκομένους στην υπόθεση.

Ερωτηθείς σχετικά απάντησε πως αναμένεται η έκδοση του πορίσματος, το οποίο, όπως ανέφερε το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει να είναι κοινό, προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις.

Κληθείς να σχολιάσει την «άγνοια» που δήλωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της Κύπρου για το αίτημα της Εξεταστικής Επιτροπής για άνοιγμα λογαριασμών, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι «σε αυτό πρέπει να απαντήσει η ελληνική κυβέρνηση, γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή