Στον τελικό του Μόντε Κάρλο Masters ο Τσιτσιπάς

Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 19:26
UPD:19:57
REUTERS/DENIS BALIBOUSE
A- A A+

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε στον ημιτελικό του Masters στο Μίντε Κάρλο το Νο 2 του ταμπλό και 3 της παγκόσμιας κατάταξης, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου αύριο θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, απέναντι στον Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του στη διοργάνωση, εξ ου και η νίκη του απέναντι στον Γερμανό σε μόλις 75 λεπτά αγώνα στο Πριγκιπάτο.

Ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ακμαίος σωματικά και ψυχολογικά, παρά το χθεσινοβραδινό «θρίλερ» του προημιτελικού απέναντι στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και πιάνοντας εξαιρετική απόδοση επικράτησε του Ζβέρεφ με 6-4, 6-2.

Ήταν η δέκατη συνεχής νίκη του 23χρονου άσου στο Μόντε Κάρλο Masters και πλέον απέχει άλλη μία για να κατακτήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά το τρόπαιο στο Μονακό.

Αν τα καταφέρει απέναντι στον Φοκίνα, αύριο (17/4), θα κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του σε τουρνουά Masters, ενώ θα είναι ο πρώτος ΑΤΡ μετά από 11 μήνες και τον Μάιο του 2021, στη Λιόν.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις