Στον Παναθηναϊκό για 49 χρόνια το κλειστό μπάσκετ του ΟΑΚΑ

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 16:30
UPD:16:43
Eurokinissi Sports/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Στην παραχώρηση της χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 49 χρόνια, συμφώνησαν το υφυπουργείο Αθλητισμού και οι «πράσινοι».

Η νομοθετική ρύθμιση θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή προσεχώς και, όπως τονίζεται από το υφυπουργείο Αθλητισμού, «... η παραχώρηση εντάσσεται στη συνολική αναβάθμιση και αξιοποίηση του ΟΑΚΑ, η οποία συντελείται με το πλέον επωφελή τρόπο για τον ελληνικό αθλητισμό».

Η συμφωνία των δύο πλευρών εξασφαλίζει ότι το κλειστό θα παραμείνει στη διάθεση της ΕΟΚ για εξυπηρέτηση των αναγκών της σε αγώνες και προπονήσεις των Εθνικών ομάδων και για τη φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θεωρεί ότι η εξασφάλιση στέγης για τον Παναθηναϊκό ενδέχεται να κάνει πιο εύκολη την προσέλκυση επενδυτή για την ΚΑΕ.

Σε ανάρτησή του στο Instagram χαρακτήρισε τη συμφωνία για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ «βασικό θεμέλιο για το μέλλον ενός αυτόφωτου, αυτοδύναμου και αυτάρκη Παναθηναικού. 

Στον επίλογο της ανάρτησής του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαριστεί «τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον γ.γ της κυβέρνησης Γρηγόρη Δημητριάδη, διότι χωρίς την πολιτική βούληση τους κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις