O MVP Τσιμίκας και η απόδειξη της σκληρής δουλειάς

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 08:29
UPD:12:41
Action Images via Reuters/JASON CAIRNDUFF
A- A A+

Η Λίβερπουλ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League κόντρα στη Μπενφίκα και ο δρόμος για τον τελικό είναι ορθάνοιχτος, καθώς στους ''4'' περιμένει η μεγάλη έκπληξη του φετινού θεσμού, Βιγιαρεάλ.

Στο χορτάρι του Anfield, κορυφαίος ήταν ένας Έλληνας. Ο Κώστας Τσιμίκας. Ο διεθνής αμυντικός δημιούργησε με υπέροχες σέντρες τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και δικαίως πήρε το βραβείο του mvp της αναμέτρησης.

Ένα βραβείο, το οποίο όπως είπε θα κοιτάζει κάθε πρωί για να θυμάται το που μπορεί να φτάσει με την σκληρή δουλειά. Παράλληλα τόνισε πως οι Reds δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν το ''κίτρινο υποβρύχιο'' και ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου.

«Είμαι ευγνώμων. Αυτό το βραβείο είναι η απόδειξη της σκληρής δουλειάς μου τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο. Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο. Αυτό το βραβείο δεν είναι δικό μου, είναι όλης της ομάδας. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. 

Η Βιγιαρεάλ είναι δύσκολος αντίπαλος, απέκλεισαν εξάλλου τη Μπάγερν Μονάχου, μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στην πρόκριση. Θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουμε.

Θα βάλω αυτό το βραβείο στο δωμάτιό μου, να το κοιτάζω κάθε μέρα που ξυπνάω και να θυμάμαι πως με τη σκληρή δουλειά μπορείς να κάνεις τα πάντα»

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις