Έξαλλος με το πρόγραμμα της Λίβερπουλ ο Κλοπ

Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 16:14
UPD:16:29
Pool via REUTERS/LEE SMITH
A- A A+

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έχει αναφερθεί αρκετές φορές κατά της Premier League και της αγγλικής ομοσπονδίας σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό των ομάδων που αγωνίζονται στο Champions League.

Το βράδυ της Τετάρτης οι Reds παίζουν στο Champions League κόντρα στη Μπενφίκα και το μεσημέρι του Σαββάτου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι για το Κύπελλο.

Με αφορμή κι αυτό, ο Γερμανός τεχνικός... απασφάλισε!

«Ευτυχώς είμαστε καλοί και δεν έχουμε τελειώσει από κάποιον στόχο μας νωρίς. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το κάθε επόμενο ματς και μετά τη Μπενφίκα παίζουμε με τη Σίτι. Αν περάσουμε στα ημιτελικά, μετά έβαλαν τη Νιούκαστλ νωρίς το μεσημέρι για το πρωτάθλημα. Ο κόσμος εκμεταλλεύεται το ότι "η Λίβερπουλ είναι μια ομάδα που θέλει να δει όλος ο κόσμος" και κανείς δεν νοιάζεται για εμάς. Ακούγομαι αγριεμένος, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αν μου βρείτε άλλο πρωτάθλημα στον πλανήτη και άλλο τηλεοπτικό δίκτυο που θα βάλουν ομάδες που βρίσκονται σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης να παίξουν νωρίς το μεσημέρι για το πρωτάθλημα, θα αντιδράσουν. Στην Αγγλία δεν αντιδρά κανείς. Και απλά αυτό που κάνουμε είναι να βγάζουμε ό,τι δυνάμεις έχουμε για να παραμένουμε εντός στόχων. Αν δεν είχαμε αρκετούς παίκτες, προφανώς δεν θα βρισκόμασταν εδώ αυτή τη στιγμή, θα είχαμε ελεύθερη την εβδομάδα γιατί θα είχαμε αποκλειστεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις