Περιοδεία Καραμανλή στη Μεσσηνία

Σάββατο, 06 Δεκεμβρίου 2008 13:21
UPD:13:35
A- A A+

Το έργο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Τρίπολη-Καλαμάτα προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθεί εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στο εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου.

Όπως ανέφερε, πρόκειται για ένα έργο εξαιρετικής σημασίας για ολόκληρη την Πελοπόννησο, που κατασκευάζεται για δεύτερη φορά – λόγω κατολισθήσεων που έγιναν το 2003 – και θα στοιχίσει δισεκατομμύρια, τα οποία θα επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό.

Ο πρωθυπουργός επιθεώρησε αρχικά το τμήμα στη σήραγγα Ραψομάτη, την κατασκευαζόμενη γέφυρα Θωκνίας και στη συνέχεια επιθεώρησε το τμήμα Παραδείσια -Τσακώνα, όπου κατέρρευσε ο δρόμος το χειμώνα του 2003.

Αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός επισκέπεται το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και προεδρεύει σύσκεψης, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού Μεσσηνίας.

Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί εργοστάσιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών του νομού Μεσσηνίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε μια τις πιο σύγχρονες μονάδες τυποποίησης προϊόντων με ονομασία προέλευσης, ο κ. Καραμανλής παρακολούθησε τη διαδικασία τυποποίησης και συσκευασίας ελαιολάδου και βρώσιμων ελιών με ονομασίας προέλευσης Ελιές Καλαμάτας.

Τον κ. Καραμανλή συνοδεύουν, στην περιοδεία του στην Καλαμάτα, η υφυπουργός Απασχόλησης Σοφία Καλαντζάκου, ο υφυπουργός Παιδείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, οι βουλευτές Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο νομάρχης Μεσσηνίας και ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Λευτέρης Ζαγορίτης.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή