Χωρίς προπονητή η Μπόντο Γκλιμτ στη ρεβάνς με Ρόμα

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 23:22
A- A A+

Χωρίς τον προπονητή της, Κγέτιλ Κνούτσετ, θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (14/4) η Μπόντο Γκλιμτ τη Ρόμα στην ιταλική πρωτεύουσα, στη μεταξύ τους επαναληπτική αναμέτρηση του Conference League.

Ο Κνούτσετ, με απόφαση της  της UEFA, τιμωρήθηκε για τους επόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας του. Στον πρώτο αγώνα είχαν νικήσει οι Νορβηγοί με 2-1. 

Η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA:

«Ο προπονητής της Μπόντο Γκλίμτ, Κγέτιλ Κνούτσετ, τιμωρείται προσωρινά για τους επόμενους αγώνες συλλόγων της UEFA έως ότου η πειθαρχική επιτροπή της UEFA αποφασίσει επί της ουσίας της υπόθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 49 του πειθαρχικού κανονισμού της UEFA (DR), για εκ πρώτης όψεως παραβιάσεις του άρθρου 11 παράγραφος 2 στοιχείο β) και του άρθρου 15 παράγραφος 1).

Επίσης ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρόμα, Νούνο Σάντος, τιμωρείται προσωρινά για τους επόμενους αγώνες διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA έως ότου η πειθαρχική επιτροπή της UEFA αποφασίσει επί της ουσίας της υπόθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 49 του πειθαρχικού κανονισμού της UEFA, για εκ πρώτης όψεως παραβάσεις των άρθρων 11 παράγραφος 2 στοιχείο β) και 15 παράγραφος 1)».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις