Eως και κατά 7,7% προηγείται το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις

Κυριακή, 07 Δεκεμβρίου 2008 10:45
UPD:17:06
A- A A+

Το ΠΑΣΟΚ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό από 5,2% έως και 7,7%, σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις των εταιρειών Marc και Focus.

Συγκεκριμένα στη δημοσκόπηση της Marc για το Έθνος της Κυριακή στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 28,9%. το ΠΑΣΟΚ 34,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8,1%, το ΚΚΕ 7,2%, ο ΛΑ.Ο.Σ 4,4% και οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,3%.

Στη δημοσκόπηση της Focus για την εφημερίδα Real News η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 22,3%, το ΠΑΣΟΚ 30%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10,3%, το ΚΚΕ 10,6% και ο ΛΑΟΣ 5,1%.

Χρ. Φώλιας: Το κλίμα θα ανατραπεί

Τη βεβαιότητά του πως το κλίμα θα ανατραπεί υπέρ της κυβέρνησης εμφανίστηκε έξω από το Νομαρχιακό Μέγαρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών χθες βράδυ ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, στα πλαίσια ημερίδας του δημοσιογραφικού συγκροτήματος "Μακεδονία", τονίζοντας:

"Οπωσδήποτε υπάρχει τρόπος να αναστραφεί το κλίμα και θα αναστραφεί. Δε χωρά καμιά αμφιβολία. Πρώτα από όλα είναι δυσανάλογα τα νούμερα τα οποία παρακολουθούμε. Από την άλλη μεριά, να σας διαβεβαιώσω πως η κυβέρνηση δεν νοιώθει να έχει κανένα πρόβλημα. Εκείνο το οποίο νοιώθουμε είναι πως έχει πρόβλημα η παγκόσμια οικονομία. Θα πρέπει με πολλή υπευθυνότητα να αντιμετωπίσουμε τα πραγματικά μεγάλα προβλήματα. Αντί να αναλώνουμε την προσπάθειά μας και να χάνουμε το δυναμισμό μας σε πράγματα τα οποία κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι δευτερεύοντα".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή