Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2008 05:07
UPD:09:43
A- A A+

Αίθριο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας και πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά λίγα χιόνια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα μέχρι 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στις βορειότερες περιοχές θα είναι τρεις έως τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις αυξημένες στο Βορειο-Ανατολικό Αιγαίο όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

O καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Στο Βόρειο Αιγαίο, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά λίγα χιόνια. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή