«Μπλόκο» για τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα

Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 21:15
UPD:22:02
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στους Ζωσιμάδες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play offs, με το «τριφύλλι» να αγνοεί την νίκη στην Ήπειρο από το 2016.

Οι «πράσινοι» έχασαν κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και «πέταξαν» δύο σημαντικούς βαθμούς στη «μάχη» της Ευρώπης.

Η εικόνα της αναμέτρησης ήταν ίδια από την αρχή μέχρι και το φινάλε της. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, πίεζαν ασφυκτικά και οι γηπεδούχοι περίμεναν στο μισό γήπεδο για να μπορέσουν να εκμεταλλευθούν κάποια κόντρα επίθεση.

Στο 23' ο Αϊτόρ σπατάλησε την πρώτη καλή στιγμή του «τριφυλλιού» ενώ στο 31' ο Μαουρίσιο από ιδανική θέση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν. Ο ΠΑΣ είχε ένα σουτ του Πίρσμαν στο 45' που μπλόκαρε εύκολα ο Μπρινιόλι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα της ομάδας του Μεταξά και στο 63' ο Αϊτόρ από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε άουτ.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ισορρόπησε μετά την απευθείας αποβολή του Χουάνκαρ στο 78' αλλά και πάλι οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς έχασε δύο ευκαιρίες με Χατζηγιοβάνη και Παλάσιος στις καθυστερήσεις.

Το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Βαντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις