Υπόθεση Πάτρας: «Τα ψηφιακά μέσα θα μιλήσουν»

Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 12:07
UPD:12:17
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
A- A A+

Τα επόμενα σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση του θανάτου των τριών μικρών παιδιών στην Πάτρα αναμένονται από την εξέταση των ψηφιακών μέσων της μητέρας τους. Όπως ανέφερε σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ με εξειδίκευση στην αξιολόγηση αποδεικτικών στοιχείων εγκλημάτων, οι αναζητήσεις της μητέρας των τριών παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο «θα "μιλήσουν"».

Οι αναζητήσεις αυτές, σύμφωνα με τον ίδιο, «θα απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα, όπως εάν, από πού και πότε προμηθεύτηκε η κατηγορούμενη την ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας».

«Τα επιστημονικά δεδομένα είναι αυτά που θα κρίνουν, τελικά, την υπόθεση. Οι καταθέσεις μαρτύρων κάποιες φορές "αλλάζουν" με την πάροδο του χρόνου. Αυτά που μένουν, όμως, αναλλοίωτα στο χρόνο είναι τα επιστημονικά δεδομένα» σημείωσε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται πως τα ψηφιακά μέσα «μίλησαν», μεταξύ άλλων, και στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα. «Από τις αναζητήσεις της δράστιδας στο διαδίκτυο φάνηκε ότι έψαχνε πώς θα μπορούσε να προμηθευτεί το βιτριόλι» ανέφερε σχετικά το στέλεχος της Αστυνομίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή