Ενα βήμα πριν την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Όλο το πρόγραμμα των αυριανών αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ
Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2008 15:37
UPD:19:15
A- A A+

Με τις αναμετρήσεις της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής, ολοκληρώνεται το επόμενο διήμερο, η φάση των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενα βήμα πριν την πρόκριση στους «16», ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί αύριο την Ανόρθωση σε ματς για τον 2ο όμιλο. Ο Χενκ Τεν Κάτε, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, έτσι ώστε οι «πράσινοι» να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση (προκρίνονται και με ισοπαλία).

Από την πλευρά τους, οι Κύπριοι, προκρίνονται μόνο με νίκη, ενώ ανάλογα με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ανάμεσα στην Βέρντερ Βρέμης και την Ιντερ (που έχει προκριθεί), θα προκύψει η ομάδα που θα συνεχίσει στο κύπελλο UEFA.

Στον 1ο όμιλο, η Τσέλσι θα υποδεχθεί την Κλουζ και με ισοπαλία θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Σπουδαία αναμέτρηση θα γίνει στην Ιταλία, όπου η Ρόμα φιλοξενεί την Μπορντό και εφόσον δεν ηττηθεί θα πάρει το «εισιτήριο», αντίθετα με τους Γάλλους που θέλουν μόνο τη νίκη.

Αντίθετα, στον 3ο όμιλο οι αγώνες έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η Μπαρτσελόνα που υποδέχεται την Σαχτάρ Ντόνετσκ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας που φιλοξενείται από τη Βασιλεία, έχουν προκριθεί στους «16».

Τέλος, στον 4ο όμιλο, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην τρίτη θέση την οποία διεκδικούν Μαρσέιγ και Αϊντχόφεν (υποδέχονται αντίστοιχα την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, οι οποίες αμφότερες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση).

Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες στους ομίλους 1-4, έχουν ως εξής:

1ος όμιλος

Τσέλσι-Κλουζ

Ρόμα-Μπορντό

Βαθμολογία

Ρόμα 9

Τσέλσι 8

Μπορντό 7

Κλουζ 4

2ος όμιλος

Παναθηναϊκός-Ανόρθωση

Βέρντερ Βρ.-Ίντερ

Βαθμολογία

Ίντερ 8 -ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Παναθηναϊκός 7

Ανόρθωση 6

Βέρντερ Βρ. 4

3ος όμιλος

Βασιλεία-Σπόρτινγκ Λ.

Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ Ντόνετσκ

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 13 -ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Σπόρτινγκ Λ. 9 -ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Σαχτάρ 6 -UEFA

Βασιλεία 1

4ος όμιλος

Αϊντχόφεν-Λίβερπουλ

Μαρσέιγ-Ατλέτικο Μαδρίτης

Βαθμολογία

Ατλέτικο Μ. 11 -ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Λίβερπουλ 11 -ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Μαρσέιγ 3

Αϊντχόφεν 3

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις