Γ. Οικονόμου για δηλώσεις Ζαχάροβα: Αδιαπραγμάτευτη η αντίθεσή μας στη ρωσική εισβολή

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 11:33
UPD:11:36
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

«Η αντίθεσή μας στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι αδιαπραγμάτευτη» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρίας Ζαχάροβα ότι η Μόσχα «θα απαντήσει κατάλληλα» στην Αθήνα για την απόφαση να απελαθούν 12 Ρώσοι διπλωμάτες.

Όπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών «είναι ζήτημα αρχών και αξιών και αυτό δεν υποτάσσεται στο πλαίσιο διμερών σχέσεων». «Οι διμερείς σχέσεις πρέπει πρώτιστα να βασίζονται  σε αρχές και σε αξίες και η χώρα σε αυτό είναι απόλυτη» πρόσθεσε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Οικονόμου διέψευσε παράλληλα τα σενάρια για παροχή ρεύματος με το δελτίο καθώς και για αναδρομική ρήτρα αναπροσαρμογής για επτά μήνες. «Δεν υπάρχει σενάριο να παίρνουμε ρεύμα με το δελτίο» ανέφερε συγκεκριμένα.

Ερωτηθείς σχετικά με τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη που στοίχισε τη ζωή δύο ανθρώπων είπε πως «είναι σε εξέλιξη η πραγματογνωμοσύνη για το περιστατικό και μόλις έχουμε το πόρισμα θα τοποθετηθούμε».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή