Προβάδισμα για Ρεάλ, σε κίνδυνο η Μπάγερν

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 00:10
UPD:00:13
Action Images via Reuters/PETER CZIBORRA
A- A A+

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε σαφές προβάδισμα πρόκριση στα ημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη της στο Λονδίνο επί της Τσέλσι με 3-1, ενώ μικρό πλεονέκτημα αποκόμισε και η Βιγιαρεάλ, που επιβλήθηκε στο «Κεράμικα» με 1-0 της Μπάγερν Μονάχου.

Τη διαφορά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έκανε ο «έφηβος» 35χρονος Καρίμ Μπενζεμά, που ακριβώς όπως στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στον προηγούμενο γύρο (φάση των «16») έτσι και το βράδυ της Τετάρτης (6/4) έκανε χατ-τρικ στην έδρα των «Μπλε», δίνοντας τεράστιο πλεονέκτημα στη «βασίλισσα».

Με τα τρία γκολ που σημείωσε ο Γάλλος άσος (21΄, 24΄, 46΄) έγινε ο πρώτος που το έπραξε απέναντι στην Τσέλσι στην Ευρώπη, ενώ έφτασε σε συνεχή χατ-τρικ τους Ρονάλντο και Μέσι. Για την Τσέλσι είχε μειώσει ο Χάβερτς στο 40΄.

Στην Ισπανία, το «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στους Βαυαρούς, που θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί από την έκταση της ήττας τους.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 8΄ ο Ντανζούμα, στο 41΄ ακυρώθηκε τέρμα του Κοκλέν για οσφάιντ με χρήση VAR, ενώ στην επανάληψη είχε δοκάρι με τον Μορένο.

Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την Τρίτη 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις