Έρικ Τεν Χαγκ, ο εκλεκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 23:19
UPD:23:28
A- A A+

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είναι η επιλογή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με έκτακτη ενημέρωση του ESPN, που ανέφερε πως η πρόσληψη του Ολλανδού τεχνικού είναι απλώς θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί. 

Ο νυν προπονητής του Άγιαξ θα αναλάβει καθήκοντα στο τέλος της φετινής περιόδου, καθώς στην κούρσα διαδοχής του Ραλφ Ράνγκνικ υπερίσχυσε του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην ίδια λίστα βρίσκονταν επίσης ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε και ο επίσης Ίβηρας Ζουλέν Λοπετέγκι της Σεβίλλης. Ο Τόμας Τούχελ της Τσέλσι και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Μπάγερν Μονάχου απορρίφθηκαν, λόγω των συμβολαίων με τους συλλόγους τους.

Ο 52χρονος Τεν Χαγκ ανέλαβε το σύλλογο του Άμστερνταμ το 2017, μετά από την πρώτη εμπειρία ως προπονητής στην Ουτρέχτη. Με τον Άγιαξ έφτασε στα ημιτελικά του Champions League το 2019 στο τέλος μιας εξαιρετικής σεζόν, όπου η ομάδα του είχε αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι έβδομοι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ κι εκτός Champions League από τη φάση των «16», σε μια οπωσδήποτε δύσκολη γι' αυτούς περίοδο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις