Σήμερα άνοιξε τις πύλες του το «Σεραφίδειο»

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 18:07
UPD:19:05
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Ιστορική θα μείνει για την ΑΕΚ η 6η Απριλίου 2022, καθώς σήμερα εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Το «Σεραφείδειο» φιλοξένησε για πρώτη φορά επίσημο αγώνα της Β΄ ομάδας της ΑΕΚ και μάλιστα το γεγονός αυτό συνδυάστηκε με νίκη 3-1 επί του Ηρόδοτου, για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος θα μνημονεύεται ως ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πρώτο γκολ στο νέο γήπεδο, καθώς άνοιξε το σκορ στο 53΄, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ιατρούδης σημείωσε το 2-0. Στο 64΄ μείωσε για τον Ηρόδοτο ο Χαλκιαδάκης και στο 90+2΄ ο Γιούσης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πριν από τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ανθρώπου που έδωσε το όνομά του στο γήπεδο, του Στέλιου Σεραφείδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις μήνες.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Χατζεμμανουήλ, Παρράς, Ραντόνια (80΄ Σταμούλης), Κορνέζος, Λάτζι, Μπάμπης, Γερολέμου (86΄ Γιαννούτσος), Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία, Ευθ. Χριστόπουλος (71΄ Μπούσης), Ιατρούδης (80΄ Γκολφίνος)

* Στο ημίχρονο του αγώνα ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου και πραγματοποίησε μίνι σύσκεψη με τους συνεργάτες του. Συζητήθηκαν όλες οι παρατηρήσεις του για τις παρεμβάσεις που θα χρειαστεί να γίνουν στη συνέχεια, μετά το σημερινό παιχνίδι, που ουσιαστικά αποτέλεσε και ένα test event.

* Ο γενικότερος σχεδιασμός του «Σεραφείδειου» και το όλο πλάνο έγινε με σκοπό να θυμίζει την παλιά Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που είναι εμφανές στους περισσότερους χώρους και κυρίως στον εξωτερικό τοίχο της κεντρικής εξέδρας, που θυμίζει έντονα «Νίκος Γκούμας» με το χαρακτηριστικό «τουβλάκι» που χρειάστηκε κόπος και χρόνος για να βρεθεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις