Γ. Παπανδρέου: Τη λύση θα δώσει ο λαός

Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2008 11:09
UPD:11:26

Η χώρα δεν διαθέτει κυβέρνηση που να μπορεί να προστατέψει τον πολίτη, σηνείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

A- A A+

Η χώρα δεν διαθέτει κυβέρνηση που να μπορεί να προστατέψει τον πολίτη. Οι πολίτες βιώνουν μία πολλαπλή κρίση και η κυβέρνηση αδυνατεί να την αντιμετωπίσει, έχει απολέσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.

«Είπα στον κ. Καραμανλή ότι η κοινωνία μας, οι πολίτες, βιώνουν μια πολλαπλή κρίση. Κρίση οικονομική, κρίση κοινωνική, κρίση θεσμών, κρίση αξιών και αδυνατεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει αυτές τις κρίσεις. Εχει απολέσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

Αφού ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ εγγυάται «ένα κράτος δικαίου που επιτέλους θα προστατεύει τα δικαιώματα του ελληνικού λαού», ο κ. Παπανδρέου κάλεσε κάθε πολίτη και νέο να κάνουν μαζί μία εκστρατεία κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται:

Γ. Παπανδρέου: Ο λαός θα δώσει τη λύση

Γ. Παπανδρέου: Ο λαός θα δώσει τη λύση.

«Ολοι μας συμμεριζόμαστε την αγανάκτηση και την οργή της νέας γενιάς της χώρας μας. Δολοφονήθηκε ένα παιδί, ο Αλέξανδρος. Δεν ταυτίζεται από την άλλη μεριά η νεολαία με αυτές τις εικόνες αγριότητας που βιώνουμε αυτές τις μέρες, τις οποίες όλοι μας καταδικάζουμε. Για αυτό και καλώ κάθε πολίτη, κάθε νέο, μαζί να κάνουμε μία κοινή εκστρατεία ενάντια στη βία απ΄όπου και αν προέρχεται. Μαζί να φτιάξουμε μια ανθρώπινη κοινωνία, μια κοινωνία ανθρωπιάς».

Στη δημοκρατία, σε κάθε δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Τη λύση θα δώσει ο λαός, κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή