Γ. Παπανδρέου: Να φύγει η κυβέρνηση

Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2008 13:35
UPD:13:58

«Γίνεται όλο και πιο φανερό ότι η κυβέρνηση δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο στον τόπο, επιβαρύνει με τις πρακτικές της μια κατάσταση που είναι ήδη ιδιαίτερα δύσκολη για την Ελλάδα», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

A- A A+

«Το μόνο που μπορεί να προσφέρει πια αυτή η κυβέρνηση είναι η αποχώρησή της, η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία για να δώσει τη λύση ο λαός», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά την ομιλία στην έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή το θάνατο του 15χρονου από αστυνομικά πυρά και τις καταστροφές που ακολούθησαν σε ολόκληρη τη χώρα.

«Γίνεται όλο και πιο φανερό ότι η κυβέρνηση δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο στον τόπο, επιβαρύνει με τις πρακτικές της μια κατάσταση που είναι ήδη ιδιαίτερα δύσκολη για την Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

PASOK WEB RADIO
Γ. Παπανδρέου: Να φύγει η κυβέρνηση

Aκούστε την ομιλία του κ. Παπανδρέου

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε επίσης ότι «πρέπει να είμαστε δίπλα στη νέα γενιά, […] η οποία βιώνει την ασυδοσία, την αυθαιρεσία, τη βία» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει κάνει το φόβο εργαλείο της πολιτικής της.

Αναφερόμενος στα τελευταία γεγονότα των βανδαλισμών σε ολόκληρη τη χώρα, έκανε λόγο για μια δραματική κατάσταση, στην οποία κυριαρχεί φόβος και ανασφάλεια.

«Ο τόπος περνά μια βαθιά κρίση, η κυβέρνηση δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει, η κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή