Μιχάλης Πανάδης: «Ο ''Μισάνθρωπος'' είναι μια σπουδή πάνω στο κοινωνικό συμπεριφέρεσθαι»

Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 10:53
A- A A+

 

Ο Μιχάλης Πανάδης, εκ των ηθοποιών που συμμετέχουν στην παράσταση «Μισάνθρωπος» σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου που παρουσιάζεται στο θέατρο Σφενδόνη, μιλάει clickatlife.gr για το έργο του Μολιέρου και την ελεύθερη πτώση που κάνουν οι ήρωές του.

Ο ίδιος πιστεύει ότι όσες επαναστάσεις και να έχουν γίνει, οι κοινωνίες θα επιστρέφουν πάντα σε συντηρητικά ελεγκτικά καθεστώτα, και πως η ιστορία επαληθεύει σε κάθε στάση της τον άνθρωπο ως αιτία και πηγή κυρίως αρνητικών ειδήσεων. 

Συμμετέχετε στην παράσταση «Μισάνθρωπος» που ανεβαίνει στο θέατρο Σφενδόνη σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου. Πείτε μας δυο λόγια για την παράσταση.

Είναι πολύ ευτυχής η συνάντησή μου με την κ.Μπρούσκου και με όλους τους συντελεστές και τους συναδέλφους της παράστασης. Η ίδια ως προσωπικότητα και οι δουλειές της, είναι ένα αυτόνομο καλλιτεχνικό σύμπαν που δε μοιάζει με τίποτε άλλο. Ακολουθεί την ιδιοσυγκρασιακή καλλιτεχνική της ανάγκη με τρόπο σχεδόν μυστικιστικό σε συνδυασμό με τη στόφα, το χιούμορ και το πνεύμα των λεγόμενων θεατρανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς