Μάντσεστερ Γ. και Μπαρτσελόνα στηρίζουν τον αγώνα του Φαν Χάαλ

Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 13:31
UPD:13:33
REUTERS/Piroschka Van De Wouw
A- A A+

Ο τεχνικός εκλέκτορας της Εθνικής Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, ανακοίνωσε live στο ολλανδικό πρόγραμμα Humberto ότι δίνει μάχη με μια επιθετική μορφή καρκίνου του προστάτη, αλλά η διάγνωση είχε κρατηθεί μυστική από τους παίκτες του.

«Σε κάθε περίοδο της θητείας μου ως προπονητής της Εθνικής ομάδας έπρεπε να φύγω το βράδυ για να πάω στο νοσοκομείο χωρίς να το έχουν καταλάβει μέχρι τώρα οι παίκτες. Ενώ πίστευα ότι ήμουν υγιής. Αλλά... δεν είμαι», αποκάλυψε ο 70χρονος κόουτς.

Στη γνωστοποίηση του προβλήματός του αντέδρασαν άμεσα δύο από τις κορυφαίες ομάδες που έχει προπονήσει στην καριέρα του, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τον στήριξαν με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πάνε στον πρώην προπονητή της ομάδας μας, Λουίς Φαν Χάαλ που διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη. Μείνε δυνατός Λουίς, σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», ανέφερε ο ισπανικός σύλλογος.

Από την πλευρά της, η αγγλική ομάδα υπογράμμισε: «Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται στο πλευρό του πρώην προπονητή μας Λουίς Φαν Χάαλ στη μάχη του εναντίον του καρκίνου. Σου στέλνουμε κουράγιο κι ενέργεια Λουίς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις