Βήμα Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό

Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 21:21
UPD:22:42
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Μία πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός απόψε στη Λεωφόρο, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-1 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των play offs. Το ''τριφύλλι'' με γκολ των Αϊτόρ και Χουάνκαρ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, ο ''δικέφαλος του βορρά'' μείωσε με τον Ζίβκοβιτς αλλά οι ''πράσινοι'' κράτησαν μέχρι το τέλος το υπέρ τους αποτέλεσμα παρά την πίεση του αντιπάλου.

Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση ήταν αρκετά ισορροπημένη, με τις δύο ομάδες να έχουν μικρά διαστήματα υπεροχής. Μία στιγμή ήταν αρκετή για τον Παναθηναϊκό, ώστε να ανοίξει το σκορ και να πάρει προβάδισμα νίκης. Στο 34' ο Παλάσιος σέντραρε από δεξιά και ο Αϊτόρ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο ξεκίνημά του,  δύο μεγάλες ευκαιρίες με Κούρτιτς και Ελ Καντουρί αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Με ένα άπιαστο σουτ του Χουάνκαρ στο 65' έγινε το 2-0, ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 70' με τον Ζίβκοβιτς και στα υπόλοιπα λεπτά οι παίκτες του Λουτσέσκου πίεσαν ασφυκτικά. Οι ''πράσινοι'', όμως, έπαιξαν οργανωμένη και σωστή άμυνα, δεν απειλήθηκαν και πήραν ένα ''τρίποντο'' που τους φέρνει στους 47 βαθμούς μαζί με τον Άρη και την τέταρτη θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις