Νίκησε την ΑΕΚ και παρέμεινε πρώτος ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 20:43
UPD:20:48
INTIME SPORTS/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παραμένει ο Παναθηναϊκός, καθώς νίκησε με 83-69 την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 20ή αγωνιστική της Basket League.

Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ο  Σαντ-Ρος με 14 πόντους ενώ οι Παπαγιάννης (9 ριμπάουντ), Παπαπέτρου και Νέντοβιτς σημείωσαν από 11. Για την ΑΕΚ ξεχώρισε ο Χάμερ με 23 πόντους.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ καλά στο ματς με την ΑΕΚ να εκτελεί από την περιφέρεια και τον Κολόμ να δημιουργεί εξαιρετικά. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα με 20-17 στο τέλος της πρώτης περιόδου ελέγχοντας τα ριμπάουντ και παίρνοντας πόντους κοντά στο καλάθι.

Με αιχμές τους Σαντ-Ρος και Παπαγιάννη οι «πράσινοι» διατήρησαν το προβάδισμα στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου, με τον Σεγκούρα να μη βρίσκει λύσεις στον πάγκο του και τον Μαυροειδή να παλεύει για να κρατήσει την ΑΕΚ κοντά στο σκορ.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 16 πόντους διαφορά (41-25) στο 18΄ βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να φανούν ανταγωνιστικοί, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα πέρα από ένα ξέσπασμα στα μέσα της τελευταίας περιόδου.

Το άστοχο σουτ του Φλιώνη από τα 6.75 στο 35' δεν έφερε ακόμα πιο κοντά την Ένωση προκειμένου να παλέψει για την ανατροπή αφού οι «πράσινοι» βρήκαν λύσεις με Κασελάκη και Μέικον, ώστε να πάρουν τη νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις