Ισόπαλοι Ιωνικός και Βόλος, τραυματίστηκε ο Ρομέρο

Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 21:23
UPD:21:25
A- A A+

Ιωνικός και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στη Νεάπολη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του πρωταθλήματος, σε παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό, αλλά δίχως άλλες επιπτώσεις, τραυματισμό του Ρομέρο στο 19ο λεπτό. 

Από εκτέλεση κόρνερ του Άοσμαν ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά νικώντας τον Κλέιμαν για το 1-0 μόλις στο 3ο λεπτό. Θέλοντας να εκμεταλλευτούν το momentum, οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού έψαξαν και δεύτερο γκολ.

Στο 7΄ ο Ρομέρο πρόλαβε προ κενής εστίας τον Λένις ενώ μετά ανέλαβε δράση ο Κλέιμαν, που σταμάτησε Λένις (9΄, 12΄) και Αοσμαν (11΄). Ο σοκαριστικός τραυματισμός και αναγκαστική αλλαγή του Ρομέρο στο 19΄, έριξε πολύ το ρυθμό της αναμέτρησης. Ωστόσο, στο 40’ και πάλι ο Κλέιμαν ήταν έτοιμος για να αποκρούσει την κεφαλιά του Μύγα.

Στο 52΄ ο Μάντζης και πάλι διπλασίασε με ωραίο πλασέ, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα. Μια κεφαλιά του Γκιουλέν έδιωξε σε κόρνερ ο Χουτεσιώτης στο 59΄ ενώ στο 63΄ η κεφαλιά του Φαν Βέερτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δυο λεπτά μετά το σουτ με το αριστερό του Φερνάντες δεν άφησε περιθώρια στον τερματοφύλακα του Ιωνικού, για το 2-1. Στο 69΄ ο διαιτητής Γκορτσίλας καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Μύγα, που μετέτρεψε σε γκολ ο Φαν Βέερτ για το τελικό 2-2 στο 71ο λεπτό.

Ο ένας βαθμός δεν άλλαξε τη βαθμολογική θέση των δύο συλλόγων, ωστόσο τους έφερε ακόμα πιο κοντά στην απευθείας παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, πέντε αγώνες πριν το φινάλε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις