Ο ΟΦΗ στέλνει την Λαμία στα μπαράζ παραμονής

Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 20:15
UPD:20:17
A- A A+

Ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τη Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ κι έστειλε, ουσιαστικά, την ομάδα του Τζανλούκα Φέστα, που δύσκολα πια θα αποφύγει την προτελευταία θέση, στα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο ορεξάτα το ματς. Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Σαράνοφ σταμάτησε το δυνατό σουτ του Νέιρα, αλλά στο 29΄ ο Μαρινάκης έκανε κάθετη πάσα, ο Νέιρα ακούμπησε την μπάλα που έφτασε στον Στάικο, κι εκείνος με σουτ άνοιξε το σκορ.

Η Λαμία ισοφάρισε στο 51΄ με εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Λούκας ύστερα από φάση διαρκείας. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι πλησίασαν στην ανατροπή, αλλά ο Μπεχαράνο δεν πρόλαβε μόλις στο γύρισμα του Σαραμαντά.

Στο 75΄ ο ΟΦΗ πήρε πέναλτι σε χέρι του Αντέτζο, που μετέτρεψε σε γκολ ο Φελίπε για το 1-2, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ, μετά τη μεγάλη ευκαιρία του Αραμπούλι στις καθυστερήσεις.

Ο ΟΦΗ νίκησε για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν τη Λαμία, υποχρεώνοντάς τη στην όγδοη ήττα της στα εννέα τελευταία ματς σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος και πλέι άουτ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις