Οι καλύτερα αμειβόμενοι ποδοσφαιριστές της La Liga

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 09:32
UPD:09:35
REUTERS/JUAN MEDINA
A- A A+

Τα χρόνια που ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι κοσμούσαν με την παρουσία τους στα ισπανικά γήπεδα ποδοσφαίρου έχουν περάσει. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και ο Αργεντινός αρτίστας της μπάλας ήταν με διαφορά από τους υπόλοιπους παίκτες οι πιο ακριβοπληρωμένοι και η Marca θέλησε να αναδείξει τους καλύτερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές αυτή την εποχή στη La Liga.

Στη κορυφή συναντάμε τον Γκάρεθ Μπέιλ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός επιθετικός τα τελευταία χρόνια δεν έχει προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα του, ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει από το να βάζει στα ταμεία του, 34 εκατομμύρια ευρώ! Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Στη δεύτερη θέση ακόμη ακόμη ένας παίκτης της Ρεάλ, ο οποίος κι αυτός δεν έχει μπορέσει να κάνει την διαφορά. Ο λόγος για τον Εντέν Αζάρ με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Στην ίδια θέση με το ίδιο ποσό βρίσκεται και ο Αντουάν Γκριζμάν της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακολουθεί ο Καρίμ Μπενζεμά της ''βασίλισσας'' με 24 εκατομμύρια ευρώ και το top5 συμπληρώνει ο Σέρχιο Μπουσκέτς της Μπαρτσελόνα με 23.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις