Πάτρα: Παραιτήθηκε ο συνήγορος της μητέρας - Ο διάλογός τους

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 10:37
UPD:11:08
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Την παραίτησή του από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ανακοίνωσε ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν έρθει στο φως. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ο κ. Λύτρας είχε συζήτηση με την κατηγορούμενη, κατά την οποία η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά την ενοχή της.

Ο ίδιος τη ρώτησε πώς είναι δυνατόν να βρέθηκαν τόσο μεγάλες ποσότητες κεταμίνης στο αίμα της Τζωρτζίνας. «Ποιος θέλησε να τη δηληριάσει; Είναι δυνατόν να έκαναν κάτι τέτοιο οι γιατροί, οι νοσηλευτές;» φέρεται να ρώτησε, χωρίς να λάβει απάντηση. 

«Ανέλαβα τη νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή απο την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες. Δεν θα αναλάβω, οπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονεις, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Λύτρας κα ιπροσθέτει: 

«Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού».

naftemporiki.gr  

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή