Η Naturalité Cuisine και η École Ducasse έρχονται στην Αθήνα με ένα τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την υποστήριξη του ΙΝΣΕΤΕ.
Ένα μοναδικό τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την κουζίνα της «φυσικότητας» και της διαφορετικότητας θα υλοποιηθεί στην Αθήνα από 6-8 Απριλίου, με τίτλο “Naturalité Cuisine” και θέμα την ανατρεπτική μαγειρική φιλοσοφία του Alain Ducasse, που έχει τιμηθεί με 19 αστέρια Michelin, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο σεφ παγκοσμίως.
Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία στα ελληνικά της επαναστατικής έκδοσης του Alain Ducasse, “Grand Livre de la Naturalité”, o Florian Gravelle, εκπαιδευτής chef της École Ducasse, της κορυφαίας σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, έρχεται στην Ελλάδα για να διδάξει στους Έλληνες επαγγελματίες της εστίασης την ιδιαίτερη τέχνη της Naturalité. Της κουζίνας που επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη υψηλή γαστρονομία, εστιάζοντας στη φυσικότητα και την ανάγκη να μεταβούμε σε έναν υγιέστερο και πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο διατροφής.
Διαβάστε περισσότερα