Oι αποκαλύψεις του Λαπόρτα για τις μεταγραφές της Μπαρτσελόνα

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 13:20
UPD:14:25
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, έχει βελτιώσει κατά πολύ την θέση του απέναντι στον κόσμο των Καταλανών μετά τον ερχομό του Τσάβι και την θεαματική πρόοδο της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Ο πρόεδρος των «Μπλαουγκράνα» δεν διστάζει να αναφερθεί με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, τονίζοντας πως οι κορυφαίοι παίκτες θέλουν και πάλι να παίξουν στο «Καμπ Νου».

Παράλληλα, όμως, τόνισε πως τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι ακόμη στο επίπεδο που θα επέτρεπαν μία μεταγραφή, όπως αυτή του Χάαλαντ ή του Μπαπέ. Από την άλλη, όμως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για διπλό «μπαμ» με Σαλάχ και Λεβαντόφκσι.

«Σύμφωνα με όσα μου έχουν πει για τις συνθήκες των δύο συμφωνιών, δεν μπορούμε να ξοδέψουμε τόσα χρήματα, δεν μπορούμε να το κάνουμε, με τίποτα. Τους βλέπω και τους δύο πολύ μακριά από την Μπαρτσελόνα.

Εγώ θέλω ο παίκτης που θα έρθει να θέλει να παίξει στην ομάδα», ανέφερε ο Λαπόρτα και στη συνέχεια μίλησε για την προοπτική ένταξης του Πολωνού φορ και του Αιγύπτιου εξτρέμ:

«Οι κορυφαίοι παίκτες θέλουν να ενταχθούν στην Μπάρτσα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε σε συζητήσεις για τον Λεβαντόφσκι και τον Σαλάχ ή όχι. Στο σύλλογο θα μου πουν ότι δημιουργώ προβλήματα στις διαπραγματεύσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις