Ο Χάμιλτον παραδέχθηκε τα προβλήματα της Mercedes

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 13:18
UPD:13:19
REUTERS/UMIT BEKTAS
A- A A+

H εικόνα της Mercedes στο ξεκίνημα της σεζόν της Formula1 είναι απογοητευτική και για την ώρα υπάρχει μεγάλη απόσταση από την Ferrari και την Red Bull Honda.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, κατετάγη τρίτος στο Μπαχρέιν και δέκατος στη Τζέντα και μετά το GrandPrix της Σαουδικής Αραβίας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο και αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει παρουσιάσει το μονοθέσιο της ομάδας του.

«Στον αγώνα λύσαμε το θέμα του porpoising αλλά υστερούμε ακόμα σε ταχύτητα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα, είναι τα πάντα. Δεν ξέρω πόσο περισσότερη αντίσταση αέρα έχουμε (drag) σε σχέση με τους υπόλοιπους, αλλά μοιάζει πολύ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το τελικό μας αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό. Ο αγώνας πήγαινε πολύ καλά με τη σκληρή γόμα. Είχα τον ίδιο ρυθμό με τον Τζορτζ, πράγμα που ήταν καλό δεδομένου του πόσο φθαρμένα ελαστικά είχα. Δεν ξέρω αν ήταν η στρατηγική τέτοια ή το VSC, αλλά χάσαμε πάρα πολύ χρόνο. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα παλέψουμε στους επόμενους αγώνες. Όμως είμαστε πολύ πίσω από τις πρώτες ομάδες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις