Ο Μέσι άφησε ανοιχτό το μέλλον του μετά το Μουντιάλ

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 10:33
UPD:10:38
Action images via Reuters/CARL RECINE
A- A A+

Ο αποκλεισμός της Παρί από την Ρεάλ Μαδρίτης και το γεγονός πως δεν περνά καλά στο Παρίσι, αναζωπύρωσε την φημολογία για επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο, εκείνος σπάνια βγαίνει μπροστά από τις κάμερες για να μιλήσει σχετικά με τον εαυτό του.

Μετά την νίκη της Αργεντινής στο παιχνίδι με την Βενεζουέλα, όμως, ο 35χρονος σούπερ σταρ με λακωνικό τρόπο άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του και οριοθέτησε τις όποιες αποφάσεις μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

''Αυτή την στιγμή σκέφτομαι το παιχνίδι που έρχεται με το Εκουαδόρ. Τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως, θα πρέπει να σκεφτώ πολλά πράγματα για το μέλλον'' είπε χαρακτηριστικά και στην συνέχεια σχολίασε την παρουσία των οπαδών στο ''Μπομπονέρα'':

''Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τους οπαδούς. Η ενότητα της ομάδας με τον κόσμο είναι κάτι φανταστικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του καθημερινά. Κάθε φορά που έρχομαι στην χώρα, μέσα και έξω από το γήπεδο, μου εκφράζουν τα συναισθήματά τους''.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις